شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

معاون اداری و مالی حوزه های علمیه خواستار راه اندازی و تاسیس دبیرخانه دائمی مراکز و موسسات حوزوی ویژه نمایشگاه‌های سراسری و منطقه ای شد.

حجت الاسلام و المسلمین محمد آبادی پیشه، در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه گفت: نمایشگاه قرآن یکی از بهترین فضاهایی است که می‌توان به واسطه آن آموزش دین و آگاهی های دینی افراد را افزایش داد.

معاون اداری مالی حوزه‌های علمیه افزود: تاسیس دبیرخانه دائمی مراکز و موسسات حوزوی ویژه نمایشگاه های سراسری و منطقه ای حرکت ارزشمندی است که می‌تواند نقش تأثیرگذاری در انسجام و وحدت رویه این خانواده بزرگ حوزوی، در رسیدن به اهداف و انجام رسالت های دینی خود داشته باشد.

وی ادامه داد: وقتی مجموعه‌ای متولی برنامه‌ریزی و روش‌مند کردن این‌گونه فعالیت‌ها باشد، بدون شکّ تاثیرات مضاعفی در ترویج و تبلیغ دین و نیز افزایش سطح علمی جامعه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: این دبیرخانه می تواند همانند دبیرخانه جشنواره فیلم فجر فعالیت کند و در طول مدت زمانی خاص همه فعالان این عرصه را گرد هم جمع کند.

حجت الاسلام آبادی پیشه گفت: اگر دبیرخانه ای شکل بگیرد، بدون تردید فعالیت ها و برنامه های نهادهای حوزوی با انسجام و وحدت بیشتری محقق می گردد و در یک پروسه زمانی خاص، هدفی مشخص پیاده سازی می‌گردد.

معاون اداری و مالی حوزه های علمیه تصریح کرد: این دبیرخانه می تواند با حمایت‌های مراکز زیربط، در طول ایام سال و در سراسر کشور، نمایشگاه های مختلفی پیرامون موضوعات مختلف علوم اسلامی و انسانی را دایر کند.

وی در بخش دیگری از گفتگوی خود، بیان داشت: در این نمایشگاه که ماحصل وجود متدینین زیادی از سراسر کشور می‌باشد، به منظور اطلاع رسانی از آخرین تولیدات و دست‌آوردهای علمی و عملی مراکز و موسسات مختلف قرآنی و مذهبی راه‌اندازی شده است که به حق، توانسته‌اند مخاطبین زیادی را جذب کنند.

حجت الاسلام آبادی پیشه گفت: در مرحله اول نشر معارف و حقیقت معارف قرآنی در مرحله بعد نقش آفرینی طلاب و فضلای حوزه های علمیه، این مکان نورانی را به بهترین جایی مبّدل ساخته که می‌توان اهداف و آموزه های دینی و اسلامی را از زبان شاگردان مکتب امام صادق(ع) نشر و گسترش داد.

معاون  اداری مالی حوزه های علمیه با بیان این‌که ایران اسلامی بیش از 70 میلیون جمعیت دارد و همگی نیازمند کسب معارف دینی می باشند، اظهارداشت: مسئولین نمایشگاه باید شرایطی اتخاذ کنند تا افرادی که توانایی حضور در نمایشگاه تهران را ندارند، لااقل سالی یک‌بار شاهد برپایی چنین نمایشگاه‌های در شهرهای خود باشند.

وی در بخش دیگری از سخنان  خود، با اشاره به حرکت ارزشمند راه اندازی میزهای مشاوره در طول سال‌های اخیر در نمایشگاه قرآن اظهارداشت: این حرکت مبارک که به واسطه خلاقیت نخبگان حوزه علمیه می باشد، نقش مهمی را در تربیت جامعه اسلامی و مکارم الاخلاق ایفا می کند.

حجت الاسلام آبادی پیشه افزود: حضور بانوان و پرسش و پاسخ پیرامون مباحث اعتقادی نشان از خمیر مایه دینی و روح الهی این افراد دارد که با هدایت‌گری و پاسخ‌های علمی فضلای حوزه های علمیه، مسیر واقعی را در می یابند و در مسیر حق گام می نهند.

وی در ادامه سخنان خود گفت: آنچه در جامعه امروز ما به‌عنوان مباحث خلاف دین شکل می‌گیرد، بدون اطلاع فرد عامل است، به عنوان مثال وقتی در بعضی مواقع بحث بدحجابی به چشم می‌خورد، به طور یقین بسیاری از این افراد نمی دانند که این بدحجابی تقابل با دین است و حتی در این وادی هم نیستند، چون نمی دانند.

وی ابراز داشت: اگر این افراد می‌دانستند بدحجابی نوعی حرکت ضد دینی است، اصلاً به خود جرات حضور در چنین فضای نورانی را نمی دانند و این در برخورد با کارشناسان مشاوره موجود در نمایشگاه مشهود است، چراکه پس از اتمام سوال و دریافت پرسش‌های خود، رویه دیگری را از پوشش دنبال می کنند.

انتهای پیام   313/17

 



 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha